Stille-livskraft

• KST »

• Tensegrity og bonebinding »

• Bindevævs- og Trigger Punkt Massage »

• Organmassage »

• Chi-Aura »

 


Min baggrund

 

Jeg hedder Ølla Trompetbakke, født 1956, og er uddannnet kranio sakral terapeut og socialpædagog. Jeg har i 23 år arbejdet med mange forskellige mennesketyper, fysisk/psykisk handicappede, psykiatri og som specialpædagog for børn.

Min interesse for Kranio Sakral Terapi og tensegrity opstod da jeg selv blev hjulpet af disse teknikker.       Jeg blev herefter nysgerrig efter at finde ud af, hvordan så enkle og blide teknikker kunne hjælpe så meget. Jeg blev selv hjulpet efter et uheld med min fod og senere blev jeg hurtigt hjulpet over et piskesmæld efter biluheld. Desuden er min migræne blevet meget mindre voldsom.                         

Så i 2003 tog jeg kurser i Kranio Sakral Terapi og i 2007 tensegritykurser. Det var dog først da jeg tog kurserne i tensegrity at jeg for alvor begyndte at afprøve behandlingsteknikkerne på familie, venner og bekendte. Nu blev jeg så fascineret af hvor stor effekt teknikkerne havde når jeg udførte dem, så jeg ønkede at udvide mine kompetancer og startede på Kranio Sakral Terapeutskolen, hvor jeg nu har eksamen som professionel Kranio Sakral Terapeut. Se mere herom under KST-skolen.                                 

På tensegritykurserne blev jeg præsenteret for Chi-Aura og har herefter deltaget i 4 work shops i Chi-Aura. Her har jeg fået stor hjælp til depression og lever godt og medicinfri nu.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

stille-livskraft.dk © 2008