Referencer:

Hej Ølla.

Tusind tak for dine 2 behandlinger af vores lille Amalie.

Det er så dejligt at opleve Amalie rolig, helt ny verden.

Amalie er ½ år og havde siden fødslen været urolig. Jeg mente ofte at hun måtte have nogle smerter. Da det blev for meget og hun også begyndte at skrige om natten, kontaktede vi Ølla.

Allerede efter 1. behandling og endda samme nat, sov vi

uden Amalie græd en eneste gang. Sådan har det været siden,

uroen er væk og natteskrigeriet lige sådan.

Din behandling har virkelig hjulpet.

Hilsen Amalies mor Johanne Stryhn.

Nuuk

___________________________________________________________________

Som helt ung ødelagde jeg min ryg ved overbelastning. Det har gjort, at jeg har levet på tabletter, kloge koner, mændsakupunktur, massage, healing og været indlagt på hospitalet. Intet har virket som det skulle.

Som 80-årig fik jeg besked om, at der blot var kørestolen tilbage. jeg slæbte mig igennem med ulidelige smerter hvert minut i døgnet. Som 85-årig fik jeg forbindelse med en dame, men jeg var skeptisk - meget skeptisk. men man prøver det hele, det eneste det var at miste var pengene.

I mine ører lød det alt for kinesisk, men godt at jeg prøvede. Det er den bedste beslutning, jeg har taget. Jeg fik 2 behandlinger - en i maj og en den første uge i juni. Det har nu gjort, at jeg har fået et meget bedre liv trods det, at jeg nu er 85 år. Det skylder jeg Ølla Trompetbakke tusind tak for. Det du har gjort, og det jeg har oplevet hos dig , er der ingen andre, som tidligerer har været i stand til at gøre.

Villy L. Hansen

Hørning

8960 Randers SØ

_____________________________________________________________________

Før jeg fandt ud af at jeg havde skadet min menisk i venstre knæ led jeg af en del smerter og haltede til tider rigtig meget. Efter mange overvejelser valgte jeg et par behandlinger hos Ølla.

Efter 2 behandlinger kunne jeg igen bevæge mit knæ og bruge det næsten normalt. Det lindrede meget på smerterne og jeg kunne leve næsten uden gener.

Senere fandt jeg ud af at min menisk var skadet og en operation nødvendig. Jeg stoppede dog ikke mine behandlinger hos Ølla, da jeg havde fundet ud af hvilken effekt disse havde på mig.

Afstressende behandling over en lille time giver stor lyst til livet, hvilket jeg kun kan anbefale andre at prøve. Det er pengene værd!

Niels Chemnitz Frederiksen

Nuuk

___________________________________________________________________

Efter at have haft ondt i ryg og bækken har jeg efter 6 år endelig nogle smertefri dage og min hovedpine er væk. Det kan jeg takke Ølla for.

stille-livskraft.dk © 2008-2017

Da jeg startede hos Ølla var jeg opgivet af læger, kiropraktorer m.m. som jeg havde opsøgt, så da jeg hørte om Kranio Sakral Terapi tænkte jeg: "Lad mig da prøve", men jeg troede ikke på det.

Hvor var det godt jeg gjorde det, det er den mest behagelige behandling jeg har fået og selvom det ikke gør ondt så hjælper det.

Sanne Bro

Ørsted

___________________________________________________________________

Jeg hedder Randi Esrassen 38 år og mor til 3 børn.

Jeg blev en dag opfordret til at prøve Kranio Sakral Terapi hos Ølla Trompetbakke og uden rigtig at sætte mig ind i hvad det var for noget, hoppede jeg bare ud i det. Det er bare det bedste der er sket for mig.

I nov. 2008 blev jeg syg, hvor jeg skulle opereres, der skete en fejl under forløbet, så jeg var senge/rygliggende i godt 3½ mdr. hvilket jo ikke er godt for resten af kroppen, jeg havde lavet slid ved flere af mine nakkehvivler pga. de ensformige bevægelser, hvilket gør at pga. slid er mine nakkeknogler smuldret lidt og der er vokset ekstra knogler på de steder så de eksra knogler trykker/blokerer nogle nerver som gør at jeg ikke kan mærke mine tommel-pege og langfingre i begge mine hænder + det giver en masse svimmelhed og smerter i nakken.

Der er blevet taget en del røgten og jeg blev henvist til en fys. som tog sagen meget alvorligt, fordi hvis jeg ikke passer på ender det med en nakkeoperation. Da mine skader i nakken ikke kan blive bedre kun værre, skulle vi prøve med forskellige øvelser, jeg blev mere bevidst om min kropsholdning og en viden om hvad jeg måtte og ikke måtte, det var jo godt nok, men min førlighed i fingrene kom ikke igen og jeg havde stadigvæk smerter og var svimmel.

Efter et par gange hos Ølla er min førlighed kommet tilbage og jeg lider ikke af svimmelhed og smerter mere. Det har en utrolig effekt på mig og selvom jeg har været hos Ølla bliver jeg overrasket hver gang, jeg har bare så meget energi når jeg har været til behandling. Nu kan jeg slet ikke undvære det, da jeg stadigvæk kommer til at lave forkerte bevægelser og har brug for behandling i ny og næ, kan jeg kun glæde mig over at jeg blev anbefalet Ølla og kan kun anbefale at man skal prøve.

Randi Esrassen

Nuuk